dashboard

duit yuran sekolah

Senarai peserta GiveAway dari KOREA dan BANDUNG.

26 comments:

kechikuma said...

sy tade ???

http://kechikuma.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

Mrs. Farhan said...

Maaf, saya tak jumpa pon link entri awak di entri GA. Kalau boleh, awak submit balik ye.

kechikuma said...

0keh !

;)

Mrs. Farhan said...

dah masukkan dlm list. =D

Chocolate said...

http://chocalymilk.blogspot.com/2011/07/giveaway-daripada-korea-dan-bandung.html

Nasuhanye..

Mrs. Farhan said...

OK, dah masukkan dlm list. =D

Miss Eunice said...

296 ppl..and im like..having 3% of chances of winning? *ouch*

=D

Mrs. Farhan said...

Heeheheh. Keep praying, dear. =D

J-Are said...

meriahnye sambutan GA ni.. terbaek wok.. ~

nuha ahmad said...

hye dear spe yg tersenarai tuu da kre peserta la ye?...confuse!hehe

Mrs. Farhan said...

Yupp meriah. =D


Yupp. kalau dah tersenarai, jadi pesrta la. =D

Mohamad Saufi bin Othman said...

mine :

http://saufiothmanblog.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

tiefazatie said...

tq dear..ada dh link ifa..hee..no.51..

btw kalu sudi tlg komen n3 ifa nie

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq tau!

Azreen Shafila Abdullah said...

wowww byknye..xdok harapan doh la..hahaha

fiQ'Ra said...

okey, saya check in no 91 ;) tq ya awk~ love, fiQ'Ra

muz said...

ok ada 74.

shera haifa said...

ramainya join.
dh msuk list ..

Fynaz Ahmad said...

sorry , knape saye punye tadea ?

http://penselpink.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

Mrs. Farhan said...

fynaz, penyertaan akan di update dlm masa 24 jam. harap bersabar ye. =D

Pi Kachuu Pika said...

http://pikastories.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

nak join gak!!!

Mrs. Farhan said...

Awak submit link kat entri GA k. Bukan submit kat sini. =D

kechikuma said...

yeay, maceh, maceh ! >.<

Mrs. Farhan said...

sama2. =D

cik Beskod said...

yes tersenarai sudah heehhe :)

fifirainbowgrey said...

32 ho yeah! :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)